Καλοκαιρινές Γιορτούλες 2018

Τι πιο ωραίος τρόπος για να αποχαιρετιστούμε πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές από τα θεατρικά που ετοιμάσαμε με τους μικρούς μας μαθητές για τη λήξη της σχολικής χρονιάς!

Οι μικροί μαθητές του σχολείου μας ‘μπήκαν’ πολύ εύκολα στο πετσί του ρόλου τους και με native-like στυλ και προφορά υποδύθηκαν βασιλιάδες, ιππότες, δράκους και καρχαρίες και τραγούδησαν αγαπημένα ‘χιτ’ της χρονιάς.

Και απ’ ότι φάνηκε, το απόλαυσαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους που τους παρακολούθησαν και τους χάρισαν το ζεστό τους χειροκρότημα. Παίρνοντας, λοιπόν, μαζί μας τέτοιες αναμνήσεις, ευχηθήκαμε ‘καλό καλοκαίρι’ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, όπου θα είμαστε όλοι ξεκούραστοι και ανανεωμένοι έχοντας απολαύσει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και ανεμελιάς!

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες των γιορτών, μπείτε στην αρχική σελίδα του ιστότοπού μας στο τμήμα ‘Οι φωτογραφίες μας’ με τον κωδικό που σας έχουμε δώσει. Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα μήνυμα αν χρειάζεστε να σας τον υπενθυμήσουμε.