Το σχολείο μας

Η μάθηση είναι διασκέδαση! Η μέθοδος, είναι ο δρόμος προς αυτήν!

Εγκαταστάσεις

Το σχολείο μας βρίσκεται στην οδό Κασσάνδρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι αίθουσες διδασκαλίες είναι όλες εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο χώρος του σχολείου μας πληροί όλες τις συνθήκες ασφαλείας, είναι ευχάριστος και ζεστός, ώστε οι μαθητές μας να αισθάνονται άνετα. Οι τάξεις είναι οργανωμένες έτσι ώστε να δίνουν στους καθηγητές τη δυνατότητα για δουλειά σε ομάδες, ατομικά ή σε ζευγάρια. Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί και μία μικρή δανειστική βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά βιβλία, ώστε να δώσουμε στους μαθητές μας τα κίνητρα αλλά και τη στήριξη που χρειάζονται για να αρχίσουν να διαβάζουν για ψυχαγωγία στην ξένη γλώσσα.

Εγκαταστασεις Εγκαταστασεις Εγκαταστασεις Εγκαταστασεις Εγκαταστασεις Εγκαταστασεις

Εκδηλώσεις

Το σχολείο μας οργανώνει εκδηλώσεις για τους μαθητές μας και για τους γονείς τους για τις οποίες οι γονείς ενημερώνονται μέσω πρόσκλησης που στέλνουμε γραπτά στο σπίτι και μέσω της σελίδας του σχολείου μας στο Facebook. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε είναι οι εξής:

Απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες των εξετάσεων

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μαθητές των τάξεων Pre-J ως και Elementary

Θεατρικά Δρώμενα στις Γιορτές Τέλους της Σχολικής Χρονιάς

Σχολές Γονέων: Το σχολείο μας ξεκίνησε από το σχολικό έτος 2016-17 το θεσμό της Σχολής Γονέων. Στις συναντήσεις της Σχολής Γονέων, καλούμε ειδικούς να μας αναπτύξουν θέματα που ενδιαφέρουν γονείς και εκπαιδευτικούς. Είμαστε πάντα ανοιχτοί να ακούσουμε τις προτάσεις των γονέων των μαθητών μας, σχετικά με τα θέματα για τα οποία θα θέλαμε να μιλήσουμε.

Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις

Δείτε τα τμήματα του σχολείου μας

Τμήματα