Εκπαιδευτική Πλατφόρμα – My School

Η μάθηση είναι διασκέδαση! Η μέθοδος, είναι ο δρόμος προς αυτήν!

Εικόνίδιο αρχές 1

Φιλοσοφία

Η online εκπαιδευτική πλατφόρμα του σχολείου μας είναι ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον αποκλειστικά για τους μαθητές του σχολείου μας. Καθώς πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια της τεχνολογίας η γνώση δεν πρέπει να περιορίζεται στα στενά πλαίσια του χώρου και του χρόνου, δημιουργήσαμε ένα χώρο, μακριά από τα social media, όπου η επικοινωνία του μαθητή με την ομάδα και τους εκπαιδευτικούς γίνεται παιχνίδι και εκτός τάξης. Οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε:

Εξτρά Εκπαιδευτικό Υλικό (quizzes, activities, games, puzzles, videos, TED-talks, e-books or audio books, articles, educational links, Edtech games like Kahoot or Quizlet).

Blog Site: οι μαθητές γράφουν τα άρθρα τους ως γνήσιοι bloggers και απολαμβάνουν τα σχόλια των συνομηλίκων τους. Ένα blog την εβδομάδα βραβεύεται και προβάλλεται στα Highlights της αρχικής σελίδας.

Homework info: οι μαθητές βρίσκουν την ύλη και τα καθήκοντα του κάθε μαθήματος ακόμα και όταν απουσιάζουν.

Texting: οι μαθητές μπορούν να στείλουν μηνύματα προς τον εκπαιδευτικό για οποιαδήποτε απορία προκύψει στο σπίτι αλλά και στην ομάδα για το συντονισμό oμαδικών projects και παιχνιδιών.

Ανακοινώσεις για τα νέα και τα δρώμενα του σχολείου και του κόσμου.

Σύνδεση
Εικόνίδιο αρχές 2

Στόχοι

Η διαδραστικότητα της πλατφόρμας κάνει τη μάθηση πιο ελκυστική καθώς με την τεχνολογία ‘μιλάμε τη γλώσσα τους’ ενώ ταυτόχρονα εξασκούμε τη γλώσσα που μαθαίνουμε.

Η επικοινωνία με τους συνομηλίκους τους στα Αγγλικά για εκπαιδευτικούς λόγους σε ασφαλές περιβάλλον τους δίνει native-like fluency.

Με την περαιτέρω και συνεχή έκθεση των παιδιών στη γλώσσα διευρύνουμε τις γνώσεις και καλλιεργούμε την κριτική σκέψη τους.

Το homework μέσα στην πλατφόρμα γίνεται πιο ενδιαφέρον (gamified learning).

Η διαφοροποίηση αυτή που γίνεται από τους παραδοσιακούς τρόπους εκμάθησης ωφελεί μαθητές όλων των μαθησιακών προφίλ, και ειδικά αυτούς που αντιμετωπίζουν κάποια μαθησιακή δυσκολία.

Σύνδεση
Εικόνίδιο αρχές 2

Οnline Μαθήματα - Webinars

Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και την πολύχρονη εμπειρία του σχολείου μας κάνοντας online μαθήματα Αγγλικών από την άνεση του χώρου σας. Τα μαθήματα μπορεί να γίνουν σε γκρουπ ή για μεμονωμένους ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή από πεπειραμένους εκπαιδευτικούς του κέντρου μας μέσω της πλατφόρμας μας. Είναι ιδανική λύση για φοιτητές και ενήλικες που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα ή να αποκτήσουν μια πιστοποίηση στο χρόνο και τη διάρκεια σπουδών που επιθυμούν οι ίδιοι.

Περισσότερα

Δείτε τα τμήματα του σχολείου μας

Τμήματα