Τμήματα για Φοιτητές και Ενήλικες

Class Icon

Μια ανάσα μακριά!

Το σχολείο μας βρίσκεται κοντά στην Πανεπιστημιούπολη της Θεσσαλονίκης και στην καρδιά μιας φοιτητικής γειτονιάς. Είναι ιδανικό, λοιπόν, αν θέλετε να συνδυάσετε τις σπουδές σας με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Έχετε τη θέληση…..έχουμε τον τρόπο!

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κούρτη-Στεργιάνη φοιτητές και ενήλικες θα βρουν ειδικά τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS και όλων των άλλων αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Καθώς η ανάγκη για την κατοχύρωση της γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Γ2 είναι το εισιτήριο για τις σπουδές και την εργασία σε άλλες χώρες, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τα χρόνια των σπουδών στο Πανεπιστήμιο ανεκμετάλλευτα.

Κατανομή

Η κατανομή των ετών φοίτησης για τους ενήλικες και η χρονική διάρκεια των σπουδών τους εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων που έχουν ήδη, το διαθέσιμο χρόνο τους για μελέτη αλλά και το πόσο επείγουσα είναι η ανάγκη για απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας. Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε πώς θα ξεκινήσετε εσείς, είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο σχολείο μας ώστε να κάνουμε μία αξιολόγηση των γνώσεων σας και να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας πρόγραμμα σπουδών.

Μία πρόταση σπουδών είναι η παρακάτω:

False Beginners A1-A2 →B1: 2 χρόνια
Β1 →Β2: 1 χρόνος
Β2 →Γ2: 1,5- 2 χρόνια
Φυσικά οι ιδέες αυτές είναι βασισμένες στη γενικότερη εμπειρία μας, χωρίς αυτό να αποκλείει τη δυνατότητα για ταχύτερο ή βραδύτερο ρυθμό σπουδών.

Μάθετε περισσότερα στις Συχνές Ερωτήσεις.

Κλείστε ένα ραντεβού μέσα από την online φόρμα μας

Online Ραντεβού